Noen morsomme spilleautomater for lekne spillere

Vi som skriver på Spilleautomater Norge 24 er en seriøs gjeng, og noen har anklaget oss for å ta spillene vi spiller litt mer seriøst enn det vi kanskje burde (du vet hvem du er). Derfor har vi samlet sammen noen av de vi syns er morsomst, helt uten å se på det kjedelige og tekniske (ikke våre ord). Håper at vi kan glede deg på sommerdagen!Før vi starter bør vi minne deg på om at den beste måten å spille på er med noen omsetningsfrie gratis spinn. Disse finner du kun på de aller morsomste nettcasinoene, og gjør at du kan ta ut det du vinner direkte, istedenfor for å måtte vente til du har spunnet pekefingeren til blods, som ikke er morsomt i det hele tatt.

Buster Ghost

I motsetning til det tykke spøkelset i franchisen med samme navn bare stokka om, er det et slankt og gavmildt spøkelse det er snakk om i denne logoen. Ikke noen fare for å forvirre de to, med andre ord. Det er usikkert om den titulære spøkelsesjegeren heter Buster Ghost eller om han heter Buster og er et spøkelse. Spillet har noen morsomme minispill, basert på de populære barnespillene «Match to kort» og «Velg et objekt».

Pollen Party

Hva er det aller morsomste om sommeren? Jo, det er pollen så klart! Festing er allerede høyt opp på lista, så kombinert med pollen sier det seg selv at dette kommer til å bli vilt. Vi ser ikke så mye til pollenet selv i spillet, men honning er det selvfølgelig mye av. Pollen Party har en morsom vri på hjulene i denne spilleautomaten – de er uregelmessige og har hakkete animasjon. Bakgrunnsbildet minner om skrivebordsbakgrunnen i Windows 98, som selvfølgelig er kjent som de morsomste skrivebordsbakgrunnene Bill Gates har kommet opp med. Husk Zyrtec!