De mest populære spilleautomatene på nett

slots_274510970Nordmenn elsker spilleautomater og mye av grunnen er at spilleautomatene bare blir mer og mer like vanlige dataspill. Vi gir deg en oversikt over de mest populære spilleautomatene på nettet akkurat nå!

De populære

Hvem blir vel ikke fascinert av friske farger og disco-stemning? Spilleautomaten Starburst er et spill som får dansefoten i bevegelse og mange sier at de tenker på John Travolta i Saturday Night Fever når de spiller Starburst for første gang. Det beste av alt, du går aldri lei av det heller. Hvis man foretrekker spill med en historisk vinkling er Gonzo’s Quest midt i blinken. Spillet tar oss med tilbake til 1500-tallet og er basert på eventyreren Gonzalo Pizarros jakt på skatter i Sør-Amerika. Eventyrspillene er populære for tiden, spesielt de som er basert på klassiske eventyr. Crystal Queen er et spill som er basert på H.C Andersens klassiker, Snødronningen.

Nye spilleautomater

Hver måned blir det sluppet flere ti-talls nye spilleautomater og trenden nå er spill basert på kjente band og musikere. Hva med å spille til fete gitarriff av Jimi Hendrix i spillet med samme navn, eller synge med til klassikere av selveste Guns’n Roses? Begge har nå blitt hyllet med egne spilleautomater og musikken er selvfølgelig i bakgrunnen når du vinner. Hvis du liker fart og spenning bør du også teste ut spillet The Wild Chase, som kanskje er det mest actionfylte spillet som noensinne har blitt gitt ut tidligere.

Vinn jackpotten!

Alle spillene over har gevinster i millionklassen og kanskje er det altså du som stikker av med supergevinsten neste gang. Forsøk deg gjerne hos et kasino som gir deg free spins eller benytt deg av en registreringsbonus, slik at du også har muligheten til å vinne flotte premier denne sommeren. Ditt spille-eventyr kan gå i oppfyllelse!